Sansa Medicala @ Drumul spre departe

În aceaste vremuri imperfecte, unii dintre noi trăim în convingerea că putem transforma lumea într-un loc mai bun. Mai mulți medici și copii din viitor își pun speranța în ajutorul nostru, iar noi decidem că fiecare sumă investită în actul medical trebuie să ajute pe cât mai mulți.

Speranța are nevoie de un gând pentru a deveni decizie, iar decizia se tranformă în faptă prin primul pas și credința în bunul parcurs.

Cu aceste gânduri, noi, Radu, Laurențiu și Răzvan, ne-am propus să devenim călători spre mare, și ne vom dedica pașii proiectului „Șansa Medicală” dezvoltat în ultimii ani de către Asociația Sothis.

Pentru 2021, Sothis a hotărât să își concentreze efortul de creștere a calității actului medical pediatric, prin dotarea Spitalului Orășenesc Urlați, Prahova, cu un echipament AccuVein, dedicat evidențierii vascularizației sanguine în procedurile medicale care presupun puncții venoase sau care necesită localizarea venelor superficiale.

Pentru efortul Șansa Medicală din acest an, vom pleca în data de 17 mai, ora 5 dimineața, pe jos, din localitatea 1 Decembrie, Ilfov, către Vama Veche (coordonate GPS: 44.29, 26.05 – 43.75, 28.57). Sperăm să găsim în noi forța de a duce călătoria până la capăt și mai sperăm ca voi să ne transmiteți gândul bun și bucuria credinței că imposibilul poate deveni posibil și binele poate deveni mai bine. Vă vom ține la curent cu progresul zilnic al călătoriei!

Puteți să puneți umărul la efortul Asociației Sothis prin donații sau prin ducerea veștii mai departe. Vă așteptăm alături de noi și vă mulțumim!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

45

Suma:

5,552 RON

Pagini fundraising

Drumul spre departe

În aceaste vremuri imperfecte, unii dintre noi trăim în convingerea că putem transforma lumea într-un loc mai bun. Mai mulți medici și copii di

10,000 RON Target
5,552 RON Suma
45 Donatii
55.52% Complete